ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Ντι Κάπριο φτιάχνει ξενοδοχείο… σε ένα μέρος που μοιάζει με παράδεισο! (φωτό)

Ο Ντι Κάπριο φτιάχνει ξενοδοχείο… σε ένα μέρος που μοιάζει με παράδεισο! (φωτό)

Αν είχες τρελό κόλλημα με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και φανταζόσουν να κάνεις μαζί του ρομαντικές διακοπές σε κάποιο νησί, πλέον μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα κομμάτι αυτής της φαντασίωσής του, μια και ο γνωστός ηθοποιό ανακοίνωσε ότι θα φτιάξει ένα οικολογικό θέρετρο σε μία από τις πιο μαγευτικές παραλίες του Μπελίζ.

Όντας παθιασμένος ακτιβιστής, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι το ξενοδοχείο του θα έχει έκταση 100 και πλέον στρεμμάτων και θα ολοκληρωθεί το 2018. Στόχος του θα είναι να αποκαταστήσει τις υπεραλιευμένες και αποψιλωμένες εκτάσεις.

«Το Μπελίζ είναι πραγματικά μοναδικό. Έχει το δεύτερο μεγαλύτερο κοραλλιογενές σύστημα στον κόσμο, μία από τις πιο πλούσιες σε βιοποικιλότητα θαλάσσια ζωή, όπως οι θαλάσσιοι ίπποι, και σχεδόν κάθε είδος ψαριού που μπορείς να φανταστείς», είπε μιλώντας για την χώρα στους New York Times ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι με την δημιουργία του θέρετρου θέλει να αλλάξει τον κόσμο. «Δεν θα μπορούσα να πάω στο Μπελίζ και να χτίσω στο νησί και να κάνω κάτι σαν αυτό, αν από πίσω δεν βρισκόταν μία ρηξικέλευθη για το περιβαλλοντικό κίνημα ιδέα», σημείωσε.

Το resort θα περιλαμβάνει και ιδιωτικές κατοικίες και παραδοσιακές βίλες. Αν θέλετε να πάρετε μία ιδέα από το Μπελίζ δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.