Οι πρώτες φωτογραφίες της 30χρονης κόρης του Πούτιν [φωτό]

Οι πρώτες φωτογραφίες της 30χρονης κόρης του Πούτιν [φωτό]

Τα παιδιά του Ρώσου προέδρου είναι τόσο άγνωστα στον κόσμο, που αποτελεί ένα μυστήριο όχι μόνο η ζωή τους, αλλά ακόμη και το πρόσωπό τους. Για αυτό προκάλεσε μεγάλη συζήτηση το δημοσίευμα ρωσικού περιοδικού, που έφερε στο «φως» τις πρώτες φωτογραφίες της μεγαλύτερης κόρης του Πούτιν.

Ντυμένη με φόρεμα του 19ου αιώνα, χαμογελώντας δίπλα σε φίλους, σε πάρτι και ταξίδια, αυτές είναι οι πρώτες «αξιόπιστες» φωτογραφίες της 30χρονης Μαρία, από τότε που ο πατέρας της ανέβηκε στην εξουσία, σύμφωνα με το ρωσικό περιοδικό «Νew Times».

Το Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει αυτό τον ισχυρισμό, αλλά δεν τον διέψευσε κιόλας.

Η 30χρονη κόρη του Πούτιν σε αποκριάτικο πάρτι στην Ολλανδία, το 2008

Η Μάσα Βορόντσεβα, όπως είναι γνωστή στους φίλους της, έχει κάνει διδακτορικό και μεταπτυχιακή έρευνα στον νανισμό, στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, είναι σύζυγος του 36χρονου Ολλανδού επιχειρηματία Γιόριτ Φάασεν και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Ζει στη Μόσχα, σε μία ισχυρά φυλασσόμενη περιοχή της ελίτ, ενώ το ζευγάρι έχει περιουσία και στην Ολλανδία. 

Στην Ολλανδία το 2008

Η κόρη του Πούτιν σε μαθήματα ιαπωνικού χορού στο Τόκιο το 2009

Σε πάρτι φίλων το 2013

Πριν από λίγους μήνες είχαν γίνει αντίστοιχες αποκαλύψεις και για την αδερφή της Μαρία, την Εκατερίνα Τικχόνοβα. Η 29χρονη, πέρα από την ενασχόληση της στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς χορού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.