ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Angelina Jolie και Brad Pitt: Δεν έχουν τέλος οι τσακωμοί στο ζευγάρι! (φωτό)

Angelina Jolie και Brad Pitt: Δεν έχουν τέλος οι τσακωμοί στο ζευγάρι! (φωτό)

Ένας άντρας έχει μπει ανάμεσά τους και οι τσακωμοί μεταξύ της Angelina Jolie και του Brad Pitt όλο και αυξάνονται. Όλα τα ζευγάρια έχουν τις «διαμάχες» τους και οι λόγοι είναι πολλοί. H Angie πάντως έχει επιχειρήματα για την αντίδρασή της αυτή, δεν ξέρουμε όμως τι γνώμη έχει ο αγαπημένος της Brad.

Η ηθοποιός δεν αντέχει τους κολλητούς του συζύγου της. Βασικά, τα έχει βάλει με έναν συγκεκριμένο και δεν το κρύβει. Θεωρεί πως ο Ed Norton δεν είναι κατάλληλος για τον Brad Pitt, καθώς του «βγάζει» μία πιο ανώριμη πλευρά του χαρακτήρα του. Ακριβώς την ίδια εντύπωση έχει και για τη σύζυγο του Norton, καθώς η ηθοποιός δε δηλώνει και πολύ εντυπωσιασμένη από την Shauna Robertson.

1422279235 edward norton shauna robertson zoom 215e7
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
21023853 21023855 large 30ab9
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.