ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η κόρη του N.Τραμπ ανέβηκε στην πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας της Ν. Υόρκης (φωτό)

Η κόρη του N.Τραμπ ανέβηκε στην πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας της Ν. Υόρκης (φωτό)

Ο πατέρας της, Ντόναλντ Τραμπ, κάνει «κούρσα» για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, εκείνη ξεκίνησε τους… περιπάτους πάνω στην πασαρέλα.

Η Τίφανι Τραμπ έκανε το ντεμπούτο της, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Η 22χρονη φοιτήτρια βοήθησε τον καλό φίλο της, Αντριου Γουόρεν, σχεδιαστή της Just Drew, ανεβαίνοντας στην πασαρέλα με ένα μπλέιζερ και καλσόν.

Παρούσα ήταν και η μητέρα της, Μάρλα Μέιπλς, για να την υποστηρίξει στα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα, με την Τίφανι να ακολουθεί- κατά κάποιο τρόπο- το δρόμο της ετεροθαλούς αδελφή της, καθώς η Ιβάνκα Τραμπ έχει οίκο μόδας.

Αν και οι γονείς της χώρισαν το 1999, η Τίφανι δηλώνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πάντα δίπλα της και ότι εκείνος διατηρεί τις καλές σχέσεις με τη μητέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.