ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

TIME: Σπάνιες στιγμές rock από το ’70 στη Νέα Υόρκη (φωτό)

TIME: Σπάνιες στιγμές rock από το ’70 στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Rock’n’roll ήχοι της δεκαετίας του ’70, σεξ και ναρκωτικά. Μέσα σε αυτό το τρίπτυχο κινείται η νέα σειρά του HBO «Vinyl», η οποία αποτελεί αφιέρωμα στην τότε εποχή της μουσικής, που κάτι άλλαζε.

Από τη μία πλευρά, ο λαμπερός κόσμος της μουσικής επιχείρησης και από την άλλη το σκοτάδι και η βρωμιά. Με αφορμή τη σειρά σε παραγωγή του Μάρτιν Σκορτζέζε και του Μικ Τζάγκερ, το Time κάνει ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στη δεκαετία του γκλαμ, της πανκ και του ροκ.

Ο Mick Jagger με τη σύζυγό του Bianca

New York Dolls

David Johansen

Ο Bob Dylan (στο κέντρο) με μέλη από το τουρ του Rolling Thunder.

Η Patti Smith μαζί με τον κιθαρίστα Lenny Kaye

Ο Lenny Kaye με τον David Bowie

Ο ιδιοκτήτης του CBGB «διώχνει» από το κλαμπ τον Leggs McNeil.

The Runaways

Dead Boys

Ramones

Paul Weller και Bruce Foxton, μέλη του The JAM

Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο Studio 54, το 1978: Bianca Jagger, Jack Haley, Jr., η Liza Minnelli και ο Andy Warhol. 1978.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.