ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Kelly Gale: Το “αγγελάκι” της Victoria’s Secret που έγινε μοντέλο… τυχαία [φωτό]

Kelly Gale: Το “αγγελάκι” της Victoria’s Secret που έγινε μοντέλο… τυχαία [φωτό]

«Αν έχεις τύχη διάβαινε» είναι η φράση που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τη ζωή της 21χρονης Kelly Gale η οποία είναι πλέον ένας από τους «αγγέλους» της Victoria’s Secret. Με μητέρα από την Ινδία και πατέρα από την Αυστραλία η νεαρή καλλονή γεννήθηκε στη Σουηδία και ξεχώρισε από μικρή.

Από την παιδική ηλικία ασχολούταν με τον αθλητισμό, έπαιζε ποδόσφαιρο και τένις χωρίς να έχει προσπαθήσει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας κάτι που δεν ήθελαν ούτε οι γονείς της. Όλα ξεκίνησαν σε ηλικία 12 ετών όταν η Kelly ήταν έξω από μια καφετέρια στο Γκέτεμποργκ μαζί με τους γονείς της.

Τότε τους πλησίασε μια γυναίκα από ένα πρακτορείο μοντέλων και τους πρότεινε να ξεκινήσει να ασχολείται με αυτό. Όπως λέει η ίδια, οι γονείς της απάντησαν αμέσως «Φυσικά και όχι». Ένα χρόνο όμως μετά η ίδια γυναίκα ξανασυναντιέται με την Kelly και τότε η 13χρονη ζητά από τους γονείς της να την αφήσουν να προσπαθήσει μήπως ανέβει και η αυτοπεποίθησή της καθώς δεν είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Μάλιστα, τα παιδιά στο σχολείο της, την ζήλευαν τόσο πολύ όταν τελικά άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα και άλλαξε σχολείο λόγω της άσχημης συμπεριφοράς στο πρόσωπό της. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της μάλιστα είχε πέσει και θύμα ενδοσχολικής βίας με τα παιδιά να την χτυπούν και να τραβούν βίντεο.

Το κοριτσάκι μεγάλωσε και από ανασφαλής έφηβη έχει γίνει μια σέξι γυναίκα που τραβάει όλα τα φλας και «οργώνει» τις πασαρέλες. Είναι περιζήτητη για εξώφυλλα περιοδικών και για συνεργασίες με γνωστές εταιρείες και έχει αφήσει στο παρελθόν τις άσχημες εμπειρίες από το σχολείο.

Η μελαχρινή καλλονή είναι ένα ανερχόμενο αστέρι και παρότι μόλις 21 χρονών αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές βλέποντας τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
kellygale5kellygale2kellygale3kellygale6kellygale4kellygale7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.