ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αντωνία Καλλιμούκου και η πρώην του αδελφού της Μενεγάκη “σφάζονται” στο Διαδίκτυο (φωτό)

Η Αντωνία Καλλιμούκου και η πρώην του αδελφού της Μενεγάκη “σφάζονται” στο Διαδίκτυο (φωτό)

Νυν και πρώην του αδελφού της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλου, «σφάζονται» στο Instagram με υπονοούμενα. Ο λόγος για την Αντωνία Καλλιμούκου (νυν) και την Χαριτίνη Ηλιάδου (πρώην). 

H  Αντωνία Καλλιμούκου με ανάρτησή της στο Instagram, μας ενημέρωσε πως κάποιοι έχουν φτιάξει ψεύτικα προφίλ, μέσα από τα οποία την κατηγορούν και αναφέρονται με άσχημο τρόπο στο όνομά της….

Η ίδια δεν φωτογράφισε κάποιον αλλά όταν κάποια follower αναφέρθηκε στο θέμα, η παρουσιάστρια, παραδέχθηκε ότι γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα ψεύτικα προφίλ…

Μάλιστα, κάποιοι διαδικτυακοί φίλοι της στο instagram υπονόησαν ότι πρόκειται για την πρώην σύντροφο του Θοδωρή Μισόκαλου, Χαριτίνη Ηλιάδη.

Φυσικά, η τελευταία δεν άφησε αναπάντητες τις εν λόγω αναρτήσεις και τα υπονοούμενα σε βάρος της  ποστάροντας το παρακάτω μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδευε η εξής λεζάντα: «Δεν πειράζει, όπου μπορει να φτάσει το μυαλό του καθενός , ο ανθρώπινος εγκέφαλος εχει και όρια, οταν τα ξεπερναμε υπάρχει πρόβλημα ! Καλη καρδιά :))». 

Χαρακτηριστικά, πάντως, είναι τα σχόλια φίλων στο Instagram της Χαριτίνης, οι οποίοι σχολίασαν κάτω από την ανάρτησή της τα εξής: 

H Xαριτίνη Ηλιάδου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.