ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το σπαρακτικό μήνυμα της Μαντόνα για τον γιο της στο Instagram (φωτό)

Το σπαρακτικό μήνυμα της Μαντόνα για τον γιο της στο Instagram (φωτό)

Απαρηγόρητη είναι η Μαντόνα με τις εξελίξεις στην οικογένειά της και το γεγονός ότι ο γιος της, της έχει γυρίσει την πλάτη για τα καλά. Και εκείνη δεν σταματά να σπαράζει δημοσίως.

Στα 15 του χρόνια ο Ρόκο έχει στεναχωρήσει πολύ τη διάσημη μαμά του, αποφασίζοντας να  πάει να ζήσει με τον μπαμπά του Γκάι Ρίτσι. 

Η πληγωμένη βασίλισσα της ποπ δεν διστάζει να εκφράσει στα social media το πόσο την έχει πληγώσει αυτό το θέμα.

Και αυτή τη φορά το μήνυμά της είναι πιο συγκινητικό από ποτέ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγες ώρες, την οποία συνόδεψε με μια συγκινητική λεζάντα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Μου λείπεις» μαζί με μία καρδούλα.

Πλέον, το θέμα της επιμέλειας του 15χρονου Ρόκο έχει περάσει στα δικαστήρια, μετά την αγωγή του σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, ο οποίος θέλει να πάρει τον γιο από τη μητέρα του.

Ο ίδιος ο 15χρονος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει κοντά στον πατέρα του και έχει εκφράσει παράπονα για την μητέρα του λέγοντας ότι είναι πολύ δεσποτική και θέλει αν ελέγχει τα πάντα στην ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνη όμως, δίνει τη δική της μάχη για να τον ξανακερδίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.