ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η κακόγουστη φάρσα του θανάτου του Π.Παντελίδη το 2012 που επιβεβαιώθηκε τέσσερα χρόνια μετά

Η κακόγουστη φάρσα του θανάτου του Π.Παντελίδη το 2012 που επιβεβαιώθηκε τέσσερα χρόνια μετά

To 2012 είχε προηγηθεί μια κακόγουστη φάρσα μέσω Ίντερνετ στην οποία τον παρουσίαζαν ως  νεκρό σε τροχαίο κάτι που στην πραγματικότητα δεν είχε γίνει.

Η μακάβρια φάρσα τότε δημιουργήθηκε  από σελίδα στο Facebook στη μνήμη του τραγουδιστή. Τότε έλεγαν ότι ο Παντελής Παντελίδης τραυματίστηκε θανάσιμα και πέθανε στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε όταν διερχόμενος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε κολώνα.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή τότε δήλωσε πως ο Παντελής χαίρει άκρας υγείας και απέδωσε τις φήμες σε κακοήθεις που θέλουν να τον βλάψουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς σήμερα δεν είναι φάρσα, ο Παντελής όντως σκοτώθηκε και η πίκρα σε όλους τους θαυμαστές του είναι πέρα για πέρα αληθινή και επαληθεύθηκε μετά από τέσσερα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.