ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Alessandra Ambrosio ανάβει “φωτιές” στο κόκκινο χαλί των Grammy [φωτό]

Η Alessandra Ambrosio ανάβει “φωτιές” στο κόκκινο χαλί των Grammy [φωτό]

To κόκκινο χαλί της βραδιάς των Grammy τα είχε όλα. Ωστόσο η νέα τάση στη μόδα φαίνεται πως θέλει κοψίματα στα ρούχα και έτσι δεν θα μπορούσαν οι διάσημες κυρίες που πέρασαν από αυτό να μην ακολουθήσουν πιστά τις προσταγές των μεγάλων οίκων. 

Μία από τις εμφανίσεις που προκάλεσε αίσθηση και αξίζει να συζητηθεί είναι αυτή  της Alessandra Ambrosio η οποία φόρεσε μια δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Vercace. 

O Άγγελος της Victoria’s Secret φόρεσε ένα maxi, μαύρο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και σχίσιμο στην αριστερή πλευρά που αναδείκνυε τόσο το πλούσιο μπούστο της όσο και το καλογυμνασμένο της κορμί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.