ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Ραγίζει” καρδιές ο Stan με το μήνυμά του για το χαμό του Παντελή Παντελίδη [φωτό]

“Ραγίζει” καρδιές ο Stan με το μήνυμά του για το χαμό του Παντελή Παντελίδη [φωτό]

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη μας έχει συγκλονίσει όλους. Ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για ζωή, καριέρα και έρωτα έφυγε τόσο γρήγορα. Κανείς από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί. Οι συνεργάτες του τον περίμεναν για την τελευταία τους πρόβα στο κέντρο που θα εμφανιζόταν αύριο, αλλά εκείνος τους «βύθισε» στο πένθος.

Ο Stan ήταν πολύ καλός του φίλος και θέλησε να του πει το δικό του «αντίο» μέσα από τα social media. Ένα μήνυμα που πραγματικά «ραγίζει» καρδιές, καθώς μιλά μέσα από την ψυχή του. Ο πόνος του είναι εμφανής.

pantelis pantelidis me stan mad awards b8aed pantelis pantelidis me stan 50fd4

Ο τραγουδιστής έγραψε στο facebook:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω .

Δεν θέλω .

Πριν από λίγες μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μου έδινες και σου έδινα κουράγιο. Σήμερα δε θα μου απαντήσεις …

Δεν θα μου απαντήσεις ξανά .

Παντελή μου, γλυκιά μου ψυχή,

Φίλε μου καλέ, πονάμε όλοι σήμερα .

Λένε πως χάθηκες Παντελή παντού σήμερα , λένε πως χάθηκες …

Δεν ξέρουν όμως πως θα ζεις για πάντα κοντά μας .

Δεν μπορείς να χαθείς εσύ…

Μέσα από τους στίχους σου, την φωνή σου και τις όμορφες στιγμές που σε όλους μας χάρισες θα ζεις για παντα . Και τις χάρισες απλόχερα .

Να ξέρεις θα μου λείπεις ,σε κάθε στιγμή της ζωής μου..

Κάθε στιγμή που θα σε σκεφτώ ,σε κάθε στίχο ,σε ένα τραγούδι.

Ήσουν μεγάλη παρηγοριά για όλα τα νέα παιδιά που παλεύουμε για αυτό που αγαπάμε ,ξέραμε πως ένας από μας τα είχε καταφέρει αδερφέ μου .

Τον επόμενο καιρό δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια σου αδερφέ μου… Τον επόμενο καιρό θρηνεί όλη η χώρα .

Σήμερα η Ελλάδα έχασε όχι έναν τραγουδιστή .

Σήμερα η Ελλάδα έχασε ένα τεράστιο καλλιτέχνη ,ένα κεφάλαιο της.

Μέχρι να ξανασυναντηθούμε, να κάτσουμε να κάνουμε ένα τσιγάρο και να τα πούμε … Να ξέρεις πως θα μου λείψεις φίλε, θα μου λείψεις πολύ..

…Αχ ρε Παντελή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

…Αχ ρε Παντελή .»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.