ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γυναίκα του επιχειρηματία που πίστεψε πρώτος στον Παντελίδη: “Παντελάκο μου γιατί;” [φωτό]

Γυναίκα του επιχειρηματία που πίστεψε πρώτος στον Παντελίδη: “Παντελάκο μου γιατί;” [φωτό]

Η Παυλίνα είναι φιλαράκι μου. Την εκτιμώ και την σέβομαι. Ήταν απο την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο δίπλα στον άντρα της τον Κώστα Μπερτάκη. Τον επιχειρηματία που πίστεψε πρώτος στον Παντελή. Πρίν απο λίγο έγραψε: «Ψυχούλα μου σ αγαπαω να το θυμάσαι σε ευχαριστώ για όλα όσα περάσαμε.

Δεν μπορω να πιστέψω αυτο το ψέμα..εισαι κοντά μας κ θα εισαι για πάντα!! Εδω στο σπίτι που ζήσαμε με την κιθάρα σου να τραγουδάς κ να σου λέω: πες στο μου πάλι αυτο το τραγούδι»κόλλησε το γκάζι.. Κ εγω σ αγαπώ! Παντελάκο μουυυυυυ γιατι;;; Γιατι βρε αγόρι μου πάντα με άκουγες σε οτι σου έλεγα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.