ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύπρος: Αποχαιρετούν τον Παντελή Παντελίδη στο Πολεμικό Ναυτικό [φωτό]

Κύπρος: Αποχαιρετούν τον Παντελή Παντελίδη στο Πολεμικό Ναυτικό [φωτό]

Η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη αρχικώς εκλήφθηκε στην Κύπρο ως ένα ακόμη παιχνίδι εντυπώσεων διάφορων σάιτ και φημολογία.

Η Κύπρος τα τελευταία 24ωρα συνδέθηκε με τον Παντελίδη λόγω των στίχων τραγουδιού του που αναφέρονταν «στη γκόμενα από τα κατεχόμενα». Κάποιοι θεώρησαν τους στίχους του περίπου «αντεθνικούς», ενώ πολλοί ασχολήθηκαν με την αισθητική τους, την οποία σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολύ δόση χιούμορ.

Η επιβεβαίωση του θανάτου του τραγουδιστή, αρχικώς προκάλεσε αμηχανία με τις ιστοσελίδες εφημερίδων και άλλων ΜΜΕ να μεταδίδουν τα όσα γινόντουσαν γνωστά από την Αθήνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Αμέσως μετά κατακλύστηκαν τα social media με αναρτήσεις χρηστών που εξέφραζαν τη θλίψη τους για τον χαμό του νεαρού τραγουδιστή, αλλά και «τύψεις» για την κριτική των προηγούμενων ημερών σε σχέση με την παρουσία του την περασμένη Παρασκευή σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Μεταξύ αυτών σχόλια έκαναν και πρώην συνάδελφοι του Παντελή Παντελίδη στο Πολεμικό Ναυτικό της Κύπρου, όπου είχε υπηρετήσει ως υπαξιωματικός υποβάλλοντας παραίτηση και αποχωρώντας με τον βαθμό του ανθυπασπιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.