ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Με δάκρυα στα μάτια οι καλλιτέχνες «αποχαιρετούν» τον Παντελή Παντελίδη (φωτό)

Με δάκρυα στα μάτια οι καλλιτέχνες «αποχαιρετούν» τον Παντελή Παντελίδη (φωτό)

Από το πρωί πλήθος κόσμου κατέκλυσε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, για το «τελευταίο αντίο» στον Παντελή Παντελίδη. Με δάκρυα στα μάτια, ένα λουλούδι στο χέρι έδωσαν «το παρών» για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του τραγουδιστή που έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή. Από νωρίς στην εκκλησία και στο λαϊκό προσκύνημα έφθασαν φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου τραγουδιστή. 

Ο πολύ καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος μαζί με τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό της μητέρα του Αθηνάς. Έτσι και σήμερα, από νωρίς, βρέθηκαν στον Άγιο Σπυρίδωνα. Μαζί τους, ο Κώστας Πηλαδάκης και η τραγουδίστρια σύντροφός του Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δίπλα τους και η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία έμαθε στον αέρα της πρωινής εκπομπής της, τα δυσάρεστα νέα.  

Στην εκκλησία και ο στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος βρισκόταν μαζί του λίγες ώρες πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.   apant5 antypas

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
tsalikis
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.