Κηδεία Παντελή Παντελίδη: Ραγίζουν καρδιές – Ανείπωτη θλίψη για τον άδικο χαμό του – Δείτε live (φωτό, vid)

Κηδεία Παντελή Παντελίδη: Ραγίζουν καρδιές – Ανείπωτη θλίψη για τον άδικο χαμό του – Δείτε live (φωτό, vid)

Στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνος η σορός του Παντελή Παντελίδη η οποία έφτασε υπό τους ήχους των τραγουδιών του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Είναι μία ημέρα που οι συγγενείς και οι χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη δεν περίμεναν ότι θα έρθει. Η μέρα της κηδείας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, δύο μέρες μετά τον τραγικό θάνατό του στο τροχαίο που έγινε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Έχει ήδη φτάσει στον Ι.Ν. η σορός του Παντελή Παντελίδη, η οποία εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Χειροκροτούσαν οι εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονται στην εκκλησία, ενώ η μουσική του τραγουδιού “Είχα κάποτε μια αγάπη” συνέθετε το σκηνικό… Στην συνέχεια θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ για τις 15:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η κηδεία του…

Η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, επί της οποίας βρίσκεται η είσοδος της εκκλησίας έχει κλείσει, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο για να διευκολύνουν τους ανθρώπους που περιμένουν να μπουν. Η εκκλησία έχει και μία δεύτερη είσοδο, όπου συγκεντρώνονται τα στεφάνια.

«Παιδί μου, πού πας;» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Αθηνάς Παντελίδη, της μητέρας του άτυχου τραγουδιστή, που έφτασε υποβασταζόμενη στις 10 το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, συνοδεύοντας τη σορό του γιου της.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία, από την στιγμή που πληροφορήθηκε για το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του γιου της, δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί.

Οι δυο τους είχαν μία ιδιαίτερη σχέση. Ήταν πολύ δεμένοι και ο ίδιος μάλιστα είχε γράψει και τραγούδι για τη μητέρα του, ενώ είχε αναφερθεί σε εκείνη πολλές φορές στις συνεντεύξεις του.

Η Αθηνά Παντελίδη, όπως και όλη του η οικογένειά, καμάρωνε για τον γιο της, ενώ ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός πως το πρωί της Πέμπτης και ενώ δεν είχε πληροφορηθεί ακόμη για το ατύχημα, κοινοποίησε στη σελίδα της στο Facebook την πρεμιέρα που θα έκανε ο Παντελής Παντελίδης την Παρασκευή. 

Η μοίρα όμως φαίνεται πως της επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι, καθώς λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου είχε μεταφερθεί το άψυχο κορμί του τραγουδιστή.

«Να ο Παντελής, εδώ είναι ο Παντελής, έλα εδώ Παντελή. Αχ, το παιδί μου» ψέλλιζε κλαίγοντας, αδυνατώντας να πιστέψει ότι κόπηκε έτσι άδοξα το νήμα της ζωής του.

Στο σημείο έχει ήδη φτάσει ο στενός φίλος του Παντελή Παντελίδη, Αντώνης Ρέμος, καθώς και αρκετοί ακόμη καλλιτέχνες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.