ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έλλη Παπαγγελή: “Απέρριψα τον κομμουνισμό στα 15 μου, γιατί ο Μαρξ λέει βλακείες”

Έλλη Παπαγγελή: “Απέρριψα τον κομμουνισμό στα 15 μου, γιατί ο Μαρξ λέει βλακείες”

Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα Έλλη Παπαγγελή, δημιουργεί και πάλι «ντόρο» στα social media, χαρακτηρίζοντας «βλακείες» το «Κεφάλαιο» του θεμελιωτή του κομμουνισμού.

«Στα 15 μου χρόνια απέρριψα τον κομμουνισμό, γιατί διάβασα το “Κεφάλαιο” του Καρλ Μαρξ και είδα ότι ο άνθρωπος λέει βλακείες. Τότε είπα ότι κομμουνίστρια δεν θα γίνω ποτέ. Διαβάζω τα πάντα, από τα άπαντα του οικονομολόγου Μ. Κρίσμαν μέχρι το “Φωτιά και Τσεκούρι” του Ευ. Αβέρωφ» σημειώνει, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», η καλλονή που έγινε γνωστή από τις διαφημίσεις του κολλαγόνου, αλλά και από τις κατά καιρούς αμφιλεγόμενες δημόσιες τοποθετήσεις της.

Εξηγώντας, παράλληλα, την πολύ πρόσφατη ανάρτησή της στο Facebook σχετικά με τον υπάλληλο σεκιούριτι του ΗΣΑΠ και τη ρατσιστική του συμπεριφορά εις βάρος Αφρικανού μετανάστη, τόνισε: «Δεν νιώθω ακροδεξιά. Ανήκω στη λαϊκή Δεξιά και πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να αντέξει μόνο ένα ποσοστό λαθρομεταναστών. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες».

Η Έλλη Παπαγγελή μίλησε και για τα εσωτερικά του κόμματός της, σημειώνοντας: «Η ΝΔ μπορεί να χωρέσει όλες τις απόψεις, από το φιλελεύθερο Κέντρο και την καθαρή Δεξιά μέχρι και τη λαϊκή Δεξιά. Εγώ δεν στήριξα Σαμαρά στις προηγούμενες εκλογές για πρόεδρο. Ψήφισα την Ντόρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.