Η Κέιτ Μος εθεάθη με πατερίτσες και νάρθηκα στο Λονδίνο (φωτό)

Η Κέιτ Μος εθεάθη με πατερίτσες και νάρθηκα στο Λονδίνο (φωτό)

Συνοδευόμενη από τον νεαρό σύντροφό της, τον 28χρονο κόμη Νικολάι φον Μπίσμαρκ και μια φίλη της, η Κέιτ βγήκε με πατερίτσες στους δρόμους του Λονδίνου, για πρώτη φορά μετά από το ατύχημα της στην Ελβετία όπου έκανε σκι.

Ο κατά 14 χρόνια μικρότερος της Νικολάι έκανε ότι μπορούσε για της φτιάξει το κέφι με τον φακό να τον απαθανατίζει να γελά συνεχώς στο πεζοδρόμιο και την Κέιτ να κατευθύνεται προς το μέρος του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun» το ζεύγος αναζητά το νέο του σπίτι. Μπορεί το σούπερ μόντελ να διατηρεί ήδη δυο σπίτια στο Λονδίνο ωστόσο θέλει και ένα ακόμα για να στεγάσει εκεί τον έρωτα της για τον 28χρονο κόμη.

«Η Κέιτ αγαπά και τα δυο σπίτια της και θα τα κρατήσει» δήλωσε πηγή κοντά στο ζευγάρι στην εφημερίδα. «Αλλά θα ήθελε και άλλο ένα στο κέντρο της πόλης για αυτήν και τον Νικολάι. Αυτό θα τους εξασφαλίσει την πολύτιμη ιδιωτική ζωή δεδομένου ότι και στους δυο αρέσουν τα πάρτι και μένουν έξω ως αργά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.