ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Παντελή Παντελίδη ο Σάκης Ρουβάς (βίντεο)

Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Παντελή Παντελίδη ο Σάκης Ρουβάς (βίντεο)

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Ο καλλιτεχνικός κόσμος τον αποχαιρέτησε μέσα από τα social media και όλοι έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του τραγουδιστή που βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές από κάθε γωνιά της Ελλάδας είπαν το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη το μεσημέρι του Σαββάτου. Πολλά νυχτερινά σχήματα παρέμειναν κλειστά σε ένδειξη πένθους, ενώ όλοι οι καλλιτέχνες αφιέρωσαν μέσα στο πρόγραμμά τους ή ολόκληρο το πρόγραμμα τραγούδια σε εκείνον.

Ανάμεσά τους και ο Σάκης Ρουβάς που από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τη θλίψη του μέσα από τη σελίδα του στο facebooκ. Μίλησε μάλιστα για εκείνον με τα καλύτερα λόγια όταν οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν το βράδυ του Σαββάτου σε έκθεση αυτοκινήτου στο Ζάππειο.

“Προσωπικά δεν τον γνώριζα γιατί δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε, ούτε να κάνουμε παρέα. Τον είχα δει μια δυο φορές από κοντά, πολύ ευγενικό παιδί και μην ξεχνάτε ότι ήταν ένα παιδί αυτοδίδακτο που αγαπούσε τη μουσική, και ξεκίνησε μόνος του και με την παρότρυνση των φίλων του μέσα από το ίντερνετ, αυτό έδειχνε πόσο πολύ λάτρευε αυτό που έκανε”, είπε ο Σάκης φανερά συγκινημένος.

Ένα βράδυ νωρίτερα του αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε στο Estate όπου συνεχίζει τις εμφανίσεις του με τους Onirama.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.