ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μαρία Σολωμού ξεσπά on camera: «Μη με ρωτάς μ@#!@ς!»

Η Μαρία Σολωμού ξεσπά on camera: «Μη με ρωτάς μ@#!@ς!»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στους δημοσιογράφους με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης Οικογένεια Adams στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Η ίδια λίγο καιρό σε συνέντευξή της στο Πρωινό Σου Κου είχε ξεσπάσει για το στήθος της. «Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση συζήτηση για το στήθος μου; Θα σαλτάρω! Είδα κι ένα πολύ ωραίο άρθρο που μου το είπαν, αφιερωμένο στην πλαστική που έχω κάνει! Δεν ντρέπονται να τα γράφουν αυτά τα πράγματα; Εδώ δεν τα γράφουν γι’ αυτούς που τις κάνουν τις πλαστικές», είχε δηλώσει στον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Έτσι λοιπόν ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε ξανά για τις πλαστικές και αν την έχουν θυμώσει όλα όσα γράφονται. Τότε η Μαρία Σολωμού χωρίς να κρατηθεί της απάντησε σε έντονο ύφος: «Δεν έχω θυμώσει, αν θυμώσω θα το καταλάβετε. Δεν ξέρω παιδιά… Μ@λ@κίες βάλτε πολλά μπιπ. Μη με ρωτάς μ@λ@κίες. Εσένα δεν σε ξέρω δεν σε έχω ξαναδεί κιόλας. Δεν θα απαντήσω. Δεν πρόκειται να με συγχύσει ένας δημοσιογράφος τόσο απλά. Δεν σε ξέρω, δεν σου μιλάω… άλλο τίποτα;».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.