ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έτσι είναι σήμερα η θρυλική Neverland του Μάικλ Τζάκσον! (φωτό & βίντεο)

Έτσι είναι σήμερα η θρυλική Neverland του Μάικλ Τζάκσον! (φωτό & βίντεο)

Βίντεο με πλάνα από τη Neverland, το θρυλικό ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, έδωσε στη δημοσιότητα το μεσιτικό γραφείο Sotherby’s, καθώς η έκταση στην Καλιφόρνια που πωλείται από τον περασμένο Μάιο δεν έχει ακόμα βρει αγοραστή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου, υπήρξε ενδιαφέρον αλλά κανένας από τους υποψήφιους αγοραστές δεν προχώρησε εν τέλει στην αγορά του ράντσου.

Όλα τα στοιχεία που έφεραν την υπογραφή του «βασιλιά της ποπ» έχουν αφαιρεθεί από το ράντσο, όπως ο ζωολογικός κήπος του Τζάκσον με τους ελέφαντες και τις μαϊμούδες.

Μετά το θάνατό του το 2009, η Neverland έμεινε άδεια.

Είχε αγοράσει την έκταση το 1987 για 19,5 εκατομμύρια δολάρια αλλά ύστερα από οικονομικές δυσκολίες παρέδωσε το ράντσο  στην επενδυτική εταιρεία Colony Capital LLC. Η Neverland στιγματίστηκε από τις καταγγελίες περί κακοποίησης παιδιών, εκεί, από τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος ωστόσο ουδέποτε κρίθηκε ένοχος γι’ αυτές. MJ7

Στιγμιότυπο από το γάμο της Ελίζαμπεθ ΤέιλορMJ8Ο Μάικλ Τζάκσον με την τότε σύζυγό του Λίζα Μαρί Πρίσλει MJ9MJ6MJ5MJ4MJ3MJ2MJ1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.