ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η αισθησιακή Frida Aasen μόνο με … εσώρουχα [φωτό]

Η αισθησιακή Frida Aasen μόνο με … εσώρουχα [φωτό]

Ένα από τα πιο καυτά ανερχόμενα μοντέλα, η Frida Aasen, από τη Νορβηγία, πόζαρε για γνωστή εταιρία εσωρούχων και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Aasen, με τα ξανθά μαλλιά και τα υπέροχα γαλάζια μάτια, είναι μόλις 21 χρόνων και θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά ανερχόμενα μοντέλα της χώρας της. 

Ξεκίνησε να ποζάρει ως μοντέλο το 2011, όταν την ανακάλυψαν την ώρα που έκανε τα ψώνια της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της πατρίδας της, και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να γίνει γνωστή σε όλον τον κόσμο.

Δείτε την τελευταία της δουλειά:

 

 

 

 

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.