ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ίσκρα Λόρενς: Το χυμώδες μοντέλο που έχει “αναστατώσει” το χώρο της μόδας! [φωτό-βίντεο]

Ίσκρα Λόρενς: Το χυμώδες μοντέλο που έχει “αναστατώσει” το χώρο της μόδας! [φωτό-βίντεο]

Η Ίσκρα Λόρενς είναι ίσως το πιο αναγνωρισμένο μοντέλο της Aerie, της εταιρείας εσωρούχων που πάει κόντρα στα πρότυπα μοντέλων της Victoria’s Sectret, προτιμώντας γυναίκες με καμπύλες και έχοντας κατακτήσει την αγορά ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να αγαπούν το σώμα τους.

Η Ίσκρα ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 13 της χρόνια, με τη μητέρα της να την βάζει στον διαγωνισμό Elle Girl. Πριν από αυτό ήταν κολυμβήτρια, κάτι που την έκανε να συνειδητοποιήσει τη σχέση της με το φαγητό.

«Το κολύμπι με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πως το σώμα μας είναι κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπουμε. Αν δεν έτρωγα δεν θα μπορούσα να κολυμπήσω γρήγορα», λέει. http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/12/590x/Iskra-Lawrence-634703.jpg

Από το πρώτο της πρακτορείου την έδιωξαν, υποστηρίζοντας πως οι γοφοί της είναι πολύ μεγάλοι. «Ήμουν γύρω στα 16 και το μόνο που μου είπαν είναι πως οι γοφοί μου είναι 91 εκατοστά και θα έπρεπε να είναι 86. Για την ηλικία μου ήταν πολύ μεγάλοι», θυμάται η Ίσκρα.

Θεωρώντας τον εαυτό της plus size μοντέλο απευθύνθηκε σε αντίστοιχα πρακτορεία, χωρίς, όμως να γίνεται δεκτή, γιατί γι’ αυτά δεν ήταν αρκετά ζουμερή.

Η σχέση της με το φαγητό παραμένει ίδια. Δεν κάνει δίαιτα και προσπαθεί να καταναλώνει σωστές τροφές. Φυσικά και γυμνάζεται όχι όμως για να χάσει κιλά, αλλά για να παραμείνει υγιής. Στο γυμναστήριο πάει τρεις φορές την εβδομάδα για περίπου 1μιση με 2 ώρες.

Όσον αφορά στη συνεργασία της με την Aerie δηλώνει πως πάντα ήθελε να δουλέψει για την συγκεκριμένη εταιρεία.

«Αγαπώ να συνεργάζομαι με την Aerie, καθώς σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι αισιόδοξα. Γιατί οι άλλες καμπάνιες δεν το κάνουν;», αναρωτιέται η Ίσκρα.

Το ζήτημα για το νεαρό μοντέλο είναι να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν άνετα με το σώμα τους και να είναι υγιείς.

«Έμαθα τον εαυτό μου και αυτό είναι που με έκανε να είμαι ”εγώ” σήμερα», τονίζει. Οι φανς της την υποστηρίζουν και αυτό είναι που την κάνει να νιώθει μεγαλύτερη ευθύνη για το πρότυπο που παρουσιάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.