ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Βόμβα”: Το μυστικό που «έδενε» τον Ρέμο με τον Παντελίδη!

“Βόμβα”: Το μυστικό που «έδενε» τον Ρέμο με τον Παντελίδη!

Γνωστό περιοδικό αποκαλύπτει σήμερα μία είδηση που την ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι στο οικογενειακό περιβάλλον του Αντώνη Ρέμου αλλά και του Παντελή Παντελίδη. Πολλοί αναρωτιούνται: «Μα, από που πήγαζε όλη αυτή η συντροφικότητα και η φιλία των δύο αντρών;». Σας ενημερώνουμε ότι ο Ρέμος εκτιμούσε τόσο πολύ σαν άνθρωπο και καλλιτέχνη τον Παντελή Παντελίδη, που του είχε προτείνει να είναι αυτός κουμπάρος του όταν θα παντρευόταν, τον ερχόμενο χειμώνα, με την Υβόννη Μπόσνιακ. Οι δύο άλλοι κουμπάροι θα ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου.

Ο Παντελής Παντελίδης -και αυτό είναι το τραγικό- είχε πει το μεγάλο «ναι» και είχαν δώσει τα χέρια με την εξής συμφωνία… «Αν σε παντρέψω Αντωνάκη εγώ με την Υβόννη, θα μου βάλεις κι εσύ την κουλούρα όταν έρθει η ώρα, κι αν δεν μπορεί να γίνει αυτό θα μου βαφτίσεις το πρώτο μου παιδί!»… Αυτό είχε πει ο 32χρονος αδικοχαμένος τραγουδιστής στον Αντώνη Ρέμο και με αυτόν τον τρόπο, η φιλία τους θα γινόταν και συγγένεια. «Έχασα το κουμπαράκι μου!», έλεγε ο Αντώνης Ρέμος στην κηδεία, όπως είχε γράψει το περιοδικό, αλλά κανένας δεν γνώριζε ποιο πραγματικά ήταν το παρασκήνιο σε αυτά τα σπαρακτικά λόγια του Αντώνη Ρέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.