ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Kendall Jenner ονειρεύεται τις ομορφιές της Ελλάδας (φωτό)

Η Kendall Jenner ονειρεύεται τις ομορφιές της Ελλάδας (φωτό)

Μπορεί να βρισκόταν στο Παρίσι για το σόου του διάσημου σχεδιαστή  Balmain στην εβδομάδα μόδας, όμως, το μυαλό της Kendall Jenner ήταν στην Ελλάδα!

Κι όμως, η 20χρονη καλλονή από τις ΗΠΑ και αδερφή της διάσημης τηλεπερσόνας Kim Kardashian, «ανέβασε» την Πέμπτη στην προσωπική της ιστοσελίδα μια φωτογραφία από τις διακοπές που είχε κάνει το 2013 στην χώρα μας.

Στην φωτογραφία η Kendall απεικονίζεται να ποζάρει πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος, με φόντο ένα ελληνικό νησί.

«Το οικογενειακό μας ταξίδι στην Ελλάδα ήταν σίγουρα από τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει στη ζωή μου», ήταν το σχόλιο με το οποίο το μοντέλο συνόδευσε την φωτογραφία της.

Και η Kendall συνέχισε: «Τόσο όμορφο και χαλαρωτικό μέρος, αναμφισβήτητα αυτό είναι το μέρος που με κάνει ευτυχισμένη».

Η 20χρονη εξήγησε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τις διακοπές που έκανε στην Ελλάδα, γιατί ήταν μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς της, ενώ αναφέρθηκε στο νησί στο οποίο τραβήχτηκε η εικόνα, γράφοντας: «εκμεταλλεύτηκα την εξωπραγματική θέα για μια μίνι-φωτογράφηση. Απλά κοιτάξτε πόσο γαλανό είναι το νερό. Ονειρεύομαι αυτές τις διακοπές μετά από όλους αυτούς της μήνες σκληρής δουλειάς».

Η φωτογραφία που «ανέβασε» η Kendall

Στο σόου του Balmain την Πέμπτη, με τον σχεδιαστή, την Alessandra Ambrosio και άλλα μοντέλα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.