Ποιος ”έγδυσε” την ηθοποιό Άβα Γαλανοπούλου – Ο μεγάλος έρωτας που έκρυβε ένοχες σκοπιμότητες!

Ποιος ”έγδυσε” την ηθοποιό Άβα Γαλανοπούλου – Ο μεγάλος έρωτας που έκρυβε ένοχες σκοπιμότητες!

Τα Δικαστήρια Βόλου βρέθηκε χθες συνοδευόμενη από το δικηγόρο της η δημοφιλής ηθοποιός Αβα Γαλανοπούλου, η οποία το 2011 διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της, που ερωτεύτηκε πολύ και του είχε διαθέσει όλα τα χρήματά της για να τα επενδύσει, δεν της τα επέστρεφε.

Η Αβα Γαλανοπούλου πέρασε την πόρτα της Ανακρίτριας προκειμένου να δώσει περισσότερα στοιχεία, καθώς ο άνδρας που ερωτεύτηκε και της καταχράστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό είναι σύμφωνα με πληροφορίες, Βολιώτης επαγγελματίας. Η ηθοποιός χρειάστηκε να περάσει χρόνος για να σταθεί στα πόδια της καθώς ήταν πολύ ερωτευμένη με το συγκεκριμένο άνδρα, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη μαζί του, όμως δεν έχει αποκαλύψει δημόσια μέχρι σήμερα το όνομά του, καθώς η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και από τις δύο πλευρές, καθώς κι εκείνος κατέθεσε εναντίον της μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ηθοποιός, σύμφωνα την «Espresso» την πάτησε από τον άντρα που εμπιστεύτηκε και αγάπησε, όμως κατάφερε να βγει από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο είχε μπει με τη βοήθεια των γονιών της, στενών φίλων και της φιλοσοφίας που έχει σπουδάσει. Ο εφιάλτης της αγαπημένης κωμικής ηθοποιού ξεκίνησε το 2011, όταν διαπίστωσε πως ο πρώην σύντροφός της (ήταν μάλιστα παντρεμένος με παιδιά και της έλεγε πως ο γάμος του ήταν «νεκρός», ώστε να κάνει υπομονή) δεν της επέστρεφε τα χρήματα που του είχε δώσει προκειμένου να της τα επενδύσει.

«Μου φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και γι’ αυτό του τα εμπιστεύτηκα. Ηταν οι κόποι μιας ζωής. Και προέρχονταν από σκληρή δουλειά τη χρυσή εποχή των τηλεοπτικών σειρών. Οταν όμως του ζήτησα αποδείξεις για τα ποσά που του είχα δώσει, άρχισε να κόβει… λάσπη» είχε πει χαρακτηριστικά η Αβα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στις 28 Απριλίου 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός, παιδεύτηκε πολύ να πάει σε δικηγόρο, γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ερωτεύτηκε. «Ζήσαμε μαζί και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και πως όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Φυσικά του έκανα μήνυση, αφού προσπαθήσαμε με το δικηγόρο για ένα χρόνο και κάτι να τα βρούμε μαζί του. Δεν ερχόταν στα ραντεβού, μας έστηνε και δεν ήθελε να τα βρούμε εξωδικαστικά» υποστήριξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.