Αυτό θα πει ολόσωμη …μπότα!- Και την φόρεσε η Ριάνα… (φωτό)

Αυτό θα πει ολόσωμη …μπότα!- Και την φόρεσε η Ριάνα… (φωτό)

Οι ενδυματολογικές της παλαβομάρες δεν προκαλούν καμία έκπληξη. Μόνο που αυτή τη φορά έχουν την υπογραφή…Μανόλο Μπλάνικ. Η Ριάνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Vogue» και φόρεσε denim μπότες που φτάνουν ακριβώς μέχρι τη μέση και την συγκρατεί  μια ζώνη. Το ασορτί παλτό έχει την υπογραφή Αλεξάντερ ΜακΚουίν.

 Οι μπότες αυτές εγκαινιάζουν τη συνεργασία της 28χρονης ποπ σταρ με τον διάσημο οίκο υποδημάτων.

Θα τις φορούσε άραγε η Ριάνα σε μια έξοδο της; «Αυτές οι μπότες είναι επικίνδυνες. Αν θέλεις να επιστρέψεις στο κρεβάτι σου, δεν πρέπει να τις φορέσεις. Θα σε απαγάγουν. Αυτές οι μπότες είναι μπελάς». Η απάντηση της ξεκάθαρη…

«Επικίνδυνες μπότες…», λέει η Ριάνα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το είδωλο της Ριάνα ως γυναίκα με στυλ είναι η μητέρα της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.