Γιατί σέρνουν την Ρις Γουίδερσπουν στα δικαστήρια (φωτό)

Γιατί σέρνουν την Ρις Γουίδερσπουν στα δικαστήρια (φωτό)

Τη σέρνει στα δικαστήρια η σχεδιάστρια κοσμημάτων του οίκου I Love Jewellery. H οσκαρική σταρ αντέγραψε σχέδιό της. 

Η Αμερικανίδα σταρ Ρις Γουίδερσπουν διατηρεί εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ με την ονομασία Draper James. Τη συγκεκριμένη εταιρεία μήνυσε η Τζόρνταν Γουαϊνγκάρτνερ, ιδιοκτήτρια του οίκου κοσμημάτων I Love Jewellery για κλοπή σχεδίου. 

Το επίμαχο αξεσουάρ είναι μια μεγάλη τσάντα της φίρμας Draper James η οποία έχει τυπωμένο στην μπροστινή όψη της ένα μεγάλο καλλιγραφικό D το οποίο περιβάλλεται από μία μανόλια. Συγκεκριμένα η Γουίδερσπουν λανσάρισε μια ολόκληρη σειρά με την ονομασία Magnolia αυτή τη σεζόν στον οίκο της. 

«Τη δική μου συλλογή Magnolia τη σχεδίασα το 2008», δήλωσε η μηνύτρια κοσμηματοποιός Τζόρνταν Γουαϊνγκάρτνερ στους Sunday Times. «Το λουλούδι στα κοσμήματά μου δεν είναι τυπική μανόλια, είναι πιο πιο καλλιτεχνική απεικόνισή της. Βασικά δεν μοιάζει καν με μανόλια και η Draper James αντέγραψε από μένα όχι μόνο το λουλούδι αλλά και την ονομασία “Magnolia”». 

Επιπλέον η σχεδιάστρια κοσμημάτων είπε πως η Ρις Γουίδερσπουν γνωρίζει σίγουρα τον οίκο της, διότι της έχει στείλει η ίδια ένα κολιέ δώρο. Επεσήμανε δε, ότι αρχικώς προσέγγισε τη σταρ και της πρότεινε να λύσουν το θέμα εξωδικαστικά. Η τελευταία όμως την αγνόησε, οπότε η Γουαϊνγκάρτνερ κατέφυγε στη μήνυση. «Μας αγνόησαν, άρα είναι έτοιμοι για τη μάχη». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από της πλευρά της ηθοποιού δεν έχει γίνει καμία δήλωση. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Δικαστήριο του Παλμ Μπιτς. Και μόλις τον περασμένο μήνα εκδικάστηκε μία ακόμη υπόθεσή της εκεί, στην οποία όμως μηνύτρια ήταν η ίδια. Η Ρις Γουίδερσπουν είχε κατηγορήσει το 2013 την εταιρεία κοσμημάτων Sears επειδή χρησιμοποίησε μία φωτογραφία της σταρ δίχως η ίδια να έχει δώσει την άδειά της για τη χρήση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.