ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σουηδία: Γέννησε η πριγκίπισσα Βικτώρια το δεύτερο παιδί της

Σουηδία: Γέννησε η πριγκίπισσα Βικτώρια το δεύτερο παιδί της

Ευτυχισμένες στιγμές βιώνει το βασιλικό ζευγάρι της Σουηδίας, καθώς η πριγκίπισσα Βικτώρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και τρίτο διάδοχο του θρόνου. Το όνομά του θα είναι Οσκαρ Καρλ Ούλοφ, όπως ανακοίνωσε ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ’ Γουσταύβος. «Θα ονομάζεται Οσκαρ», ανέφερε κατά τη διάρκεια του έκτακτου συμβουλίου στα Ανάκτορα της Στοκχόλμης.

Το βράδυ της Τετάρτης ήρθε στον κόσμο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι με τους γονείς του, με την 4χρονη αδερφή του Εστέλ να είναι ενθουσιασμένη. Η πριγκίπισσα Βικτώρια παντρεύτηκε το 2010 τον αγαπημένο της Ντάνιελ Γουέστλινγκ, πρώην δάσκαλο γυμναστικής, σε έναν γάμο που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τα παραμύθια. Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο συμπαθείς βασιλικές οικογένειες καθώς είναι ιδιαίτερα προσιτή, ενώ οι γάμοι με άτομα που δεν έχουν κάποιον τίτλο ανέβασαν ιδιαίτερα τη δημοτικότητά τους.

Το tweet της οικογένειας για το όνομα του μικρού 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.