Δείτε πως είναι σήμερα η 74χρονη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ (φωτό)

Δείτε πως είναι σήμερα η 74χρονη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ (φωτό)

Βαδίζει αισίως στα 74 χρόνια ζωής, μπορεί να καυχιέται ότι έχει στο παλμαρέ της δυο βραβεία Όσκαρ, οκτώ Γκράμι, πέντε Έμμυ και θεωρείται μια από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες στη μοντέρνα ιστορία. Λόγος φυσικά δεν γίνεται για άλλη, παρά για την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η οποία όπως αποκαλύφθηκε, βρίσκεται στα στούντιο και ηχογραφεί.

Από το μακρινό 1976, όταν και κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στο «Ένα Αστέρι γεννιέται», σαφώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια, όμως η Στρέιζαντ συνεχίζει να κάνει αυτό που με πάθος αγάπησε τόσες δεκαετίες, πέρα από την υποκριτική, και δεν είναι άλλο από το τραγούδι.

Όπως λοιπόν δημοσιεύτηκε στο Instagram, η ηθοποιός που έπαιξε στην τελαυταία ταινία Star Wars, Νταίζι Ρίντλεϊ, βρισκόταν σε στούντιο ηχογράφησης ετοιμάζοντας μια νέα δουλειά μαζί με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, δίνοντας τροφή σε κάθε ενδιαφερόμενο να ψάξει να βρει ποια είναι η νέα δουλειά των δυο κυριών και που θα δημοσιοποιηθεί. Η Ρίντλεϊ ανέβασε την παρακάτω εικόνα αποκαλύπτοντας το πως είναι ένα «αστέρι» του Χόλιγουντ, όπως η Στρέιζαντ, στα 74 του χρόνια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι τώρα, βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό, το γιατί συνεργάστηκαν οι δυο γυναίκες, όμως και μόνο το γεγονός ότι συμμετέχει η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, αρκεί για να είναι επιτυχία, καθώς η 74χρονη αποδεικνύει, ότι παρά το γεγονός ότι ο χρόνος έχει περάσει, σε καμία ηλικία δεν μπορεί να σταματήσει να κάνει αυτό που της δίνει ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.