ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Independent – Telegraph: Φρενίτιδα στην Ελλάδα για την Τζολί – Την εκνεύρισαν οι δημοσιογράφοι

Independent – Telegraph: Φρενίτιδα στην Ελλάδα για την Τζολί – Την εκνεύρισαν οι δημοσιογράφοι

Χολιγουντιανή μεταχείριση επιφύλαξαν τα ελληνικά ΜΜΕ στην Αντζελίνα Τζολί, με την ίδια να εκφράζει την δυσφορία της για το στενό μαρκάρισμα Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα.   

«Kάντε πίσω», ακούγεται να λέει η γοητευτική ηθοποιός σε βίντεο που έχουν αναρτήσει τα ξένα δίκτυα, απευθυνόμενη  στους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους. 

Η Τζολί, που επισκέφθηκε χτες τη χώρα μας για να βρεθεί στο πλευρό των προσφύγων, κάλεσε τα ΜΜΕ να είναι πιο προσεκτικά την ώρα που μιλούσε με δύο προσφυγόπουλα, προσπαθώντας να τα καθησυχάσει.  

    

Για φρενίτιδα των ελληνικών ΜΜΕ για την άφιξη της Αντζελίνας Τζολί στην Αθήνα, κάνουν λόγο δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων Independent και Telegraph, επισημαίνοντας ότι η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Ελλήνων δημοσιογράφων, αν και για μία στιγμή έχασε την ψυχραιμία της και ύψωσε τον τόνο της φωνής της. 

Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε από τους δημοσιογράφους, τους εικονολήπτες και τους φωτογράφους που την είχαν περικυκλώσει να είναι πιο προσεκτικοί. Επιπλέον, σε βίντεο που έχουν αναρτήσει τα ξένα δίκτυα, η Τζολί ακούγεται να λέει επανειλημμένα στους δημοσιογράφους να κάνουν πίσω γιατί δεν είναι ασφαλές για τα παιδιά. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ώρα που μίλαγε ήρεμα με προσφυγόπουλα, προσπαθώντας να τα διαβεβαιώσει πως σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο, η Τζολί απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους,  ύψωσε την φωνή της: «Οι δημοσιογράφοι την είχαν περικυκλώσει με τα κασετόφωνά τους για να καταγράψουν τις δηλώσεις της .Κι ενώ η ίδια μίλαγε ήρεμα με δύο προσφυγόπουλα, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους δήλωσε φανερά ενοχλημένη: “Τα ΜΜΕ πρέπει να είναι πιο προσεκτικά”». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.