ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεκίνησε το ράψιμο για χάρη της κόρης του (φωτό)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεκίνησε το ράψιμο για χάρη της κόρης του (φωτό)

Δεν αποτελεί μυστικό πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα έκανε τα πάντα για την κόρη του, με τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου να δείχνει συνεχώς πως η μικρή Χάρπερ τον κάνει ό,τι θέλει.

Αυτή τη φορά, η Βικτώρια Μπέκαμ αποκάλυψε ένα από τα πολλά ταλέντα του συζύγου της που δεν είναι άλλο από το ράψιμο.

Σε φωτογραφίαμ, που πόσταρε στα social media η Posh, δείχνει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι πολύ καλός και στο να ράβει φόρεμα για την κούκλα της κόρης του.

«Η Χάρπερ έβαλε τον μπαμπά της να ράψει το φόρεμα της κούκλας της!!! Σε αγαπάμε Ντέιβιντ Μπέκαμ», έγραψε η Βικτώρια, κάνοντας τους ακολουθούς της να «λιώσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.