Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό Lopez – Smart

Φουντώνουν οι φήμες για χωρισμό Lopez – Smart

Η Jennifer Lopez εδώ και τρία χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Casper Smart. Η συνεργασία τους επί σκηνής ήταν και η βασικότερη αιτία που αυτοί οι δύο έχουν γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Και μπορεί μέχρι η είδηση του χωρισμού τους να έχει γίνει πολλές φορές θέμα στα έντυπα, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως τα πράγματα είναι κάπως πιο σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τραγουδίστρια και ο καλός της συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι αλλά υπάρχει ένα αγκάθι στη σχέση τους. Εκείνος θέλει να γίνει μπαμπάς μέσα στα επόμενα χρόνια ενώ εκείνη έχοντας ήδη δύο παιδιά, δεν είναι διατεθειμένη να του χαρίσει ένα. Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες που κυκλοφορούν, οδεύουν προς τη λήξη αυτής της σχέσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.