ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γιώργος Τσαλίκης για Π.Παντελίδη: ”Αιωνία σου η μνήμη μάγκα μου”

Γιώργος Τσαλίκης για Π.Παντελίδη: ”Αιωνία σου η μνήμη μάγκα μου”

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης, έφυγε από κοντά μας, σε ηλικία 32 ετών. Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί η επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία. Η οικογένεια του τραγουδιστή, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του και απλός κόσμος που τον αγάπησε, συνέρρευσαν στον ναό για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη, γράφοντας λόγια καρδιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οπου και να βρίσκομαι …οτι και να κανω … θα τιμώ συνέχεια αυτο το παιδι που βγήκε “μεσα” απο τον κοσμο και την αγαπη του και κατάφερε ακόμα και με το θάνατο του να γράψει μια ιστορια … Μια ιστορια ανεπανάληπτης αγάπης , πανελλήνιας συγκίνησης και πόνου μπροστα στο δέος που νιώθεις οταν χάνεται τοσο ξαφνικά ενας νέος άνθρωπος , και μπροστα στην ασύλληπτη αγαπη όλου του κόσμου που τον λάτρεψε και εκδηλώνει καθημερινά αυτη του τη λατρεία με καθε τροπο .. Όσο για αυτους τους καραγκιόζηδες που ακόμα και στον πόνο νομίζουν οτι βρίσκουμε τροπο να διαφημιστουμε (γιατι αυτοί ετσι βρώμικα σκέφτονται )μια απάντηση τους δίνω … Οταν κάποιοι αμφισβητούσαν και έκραζαν (γιατι κατα βάθος τον φοβόντουσαν) εγω στήριζα Παντελιδη και ο ίδιος το ήξερε και το αναγνώριζε έμπρακτα και οταν αυτοί θα έχουν βρει άλλους καλλιτέχνες να κράζουν ή να αποθεώνουν σαν αυλή τους εγω παλι Παντελιδη θα τιμώ και θα τραγουδάω … Γιατι γουσταρω την αλήθεια και σιχαίνομαι το σύστημα τους … Και γιατι οταν εχεις χάσει νέο άνθρωπο οπως η οικογενεια μας ισως να μπαίνεις λιγο περισσότερο βιωματικά στη θέση αυτών που πραγματικά πονάνε … Αυτα αδέρφια μου … Παντελή μου … ΕΣΥ ξερεις γιατι τώρα μας βλέπεις ολους απο εκεί ψηλά και καταλαβαίνεις … Και παλι δυναμη και κουράγιο στην οικογενεια … Αιωνία σου η μνήμη μάγκα μου … Γιώργος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.