ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι 5 σύγχρονες Σταχτοπούτες που βρήκαν τον άρχοντα του παραμυθιού [φωτό]

Οι 5 σύγχρονες Σταχτοπούτες που βρήκαν τον άρχοντα του παραμυθιού [φωτό]

Πολλοί (ίσως εκτός των παιδιών) είναι αυτοί που πιστεύουν πως στις μέρες μας δεν υπάρχουν νεράιδες, όμως πέντε σύγχρονες Σταχτοπούτες έρχονται να αποδείξουν το αντίθετο. Αυτές  οι πέντε σύγχρονες πασίγνωστες γυναίκες οι οποίες ταυτίζονται με το παραμύθι της Στακτοπούτας είναι: Η δούκισσα του Κέμπριτζ, η Βασίλισσα Ρανια, η Βασίλισσα Λετίσια, η Σερλίν του Μονακό και η πριγκίπισσα της Δανίας, όλες πρώην κανονικές γυναίκες που είδαν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα. prince_1.PNG

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Ουαλίας και η Κέιτ, ένα απλό κορίτσι από μία μεσοαστική βρετανική οικογένεια, συναντήθηκαν το 2001 στο πανεπιστήμιο του St. Andrews στην Σκοτία.

Έγιναν φίλοι και στο πρώτο εξάμηνο των σπουδών τους συγκατοίκησαν στην εστία του Πανεπιστημίου τους.

Το 2002 ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε την Κέιτ, όταν αυτή έλαβε μέρος σε φιλανθρωπικό φοιτητικό fashion show.

Η σχέση τους έγινε γνωστή δημόσια το 2004 όταν δημοσιεύτηκε φωτογραφία των δύο. Πάντως η σχέση τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, αφού χώρισαν και τα ξαναβρήκαν πολλές φορές έως ότου αρραβωνιαστούν το 2010 και παντρευτούν τον Απρίλιο του 2011. prince_2.PNG

Η πανέμορφη Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ήταν απλά ένα κανονικό κορίτσι από την Παλαιστίνη, ο πατέρας της οποίας εργαζόταν ως παιδίατρος, πριν αυτή γνωρίσει τον πρίγκιπα Αμπντουλάχ και τον παντρευτεί. Η μελλοντική βασίλισσα σπούδασε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και Business Administration.

Η Ράνια και ο πρίγκιπας τότε (τώρα είναι βασιλιάς) της Ιορδανίας συναντήθηκαν όταν αυτή εργάζονταν σε τράπεζα στο Αμάν. Έκαναν δεσμό, παντρεύτηκαν, έκαναν τέσσερα παιδιά, ενώ η βασίλισσα συμμετέχει σε φιλανθρωπικά γκαλά παγκοσμίως. prince_3.PNG

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, γυναίκα του βασιλιά Φιλίππου του 6ου πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα τότε Φίλιππο ήταν διάσημη τηλεπαρουσιάστρια και ρεπόρτερ.

Η βασίλισσα ήταν παιδί δημοσιογράφου και νοσοκόμας ενώ η ίδια ήθελε να γίνει συγγραφέας.

Όταν γνώρισε τον πρίγκιπα φίλιππο είχε ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό της και μία επιτυχημένη καριέρα ως δημοσιογράφος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Γαλικία όπου η Λετίσια έκανε ρεπορτάζ. Ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή αλλά η ίδια θέλησε να τεστάρει την… υπομονή του πρίγκιπα μη δεχόμενη αμέσως την πρόσκλησή του για δείπνο. Γενικά το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 και έχει δύο κόρες. prince_4.PNG

Η Σαρλίν του Μονακό είναι άλλη μία σύγχρονη Σταχτοπούτα. Η πρώην κολυμβήτρια, με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Αλβέρτος ο 2ος πρίγκιπας του Μονακό συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε αγώνες στο Μονακό, όταν η Σαρλίν ήταν 22 ετών.

Την δεύτερη φορά που συναντήθηκαν ήταν έξι χρόνια μετά στο Τορίνο, όπου μετά από λίγο το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα την σχέση του.

Ο Αλβέρτος και η Σαρλίν παντρεύτηκαν το 2011, με τις φήμες να θέλουν τη νύφη να το… σκέφτεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντως αν και ο γάμος πέρασε από σαράντα κύματα, τελικά το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο και έχει φέρει στον κόσμο δίδυμα. prince_5.PNG

Ο πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας και ο πρίγκιπας της Δανίας συναντήθηκαν σε παμπ του Σίδνεϊ κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2000.

Ο πρίγκιπας ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά την Μαίρη όμως της έκρυψε την ιδιότητά του και της συστήθηκε ως Φρεντ και όχι Φρέντερικ, πρίγκιπας της Δανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά η Μαίρη μετακόμισε από την Αυστραλία στην Δανία, απαρνήθηκε την αυστραλιανή υπηκοότητα και άλλαξε θρησκεία από την Πρεσβυτεριανή στη Δανική Λουθυρανική Εκκλησία, έμαθε δανέζικα ενώ υπέγραψε χαρτί ότι ο άνδρας της θα έχει την επιμέλεια των παιδιών σε περίπτωση διαζυγίου για να γίνει ο γάμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.