Ενδεχόμενη συνάντηση Πούτιν-‘Ελτον Τζον το μάιο στη Μόσχα

Ενδεχόμενη συνάντηση Πούτιν-‘Ελτον Τζον το μάιο στη Μόσχα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενδέχεται να συναντηθεί με τον Βρετανό τραγουδιστή Έλτον Τζον, όταν ο τελευταίος επισκεφθεί τη Ρωσία το Μάιο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε τη διάθεση των δύο, εφόσον βρεθεί κάποιο κενό στα προγράμματα τους. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ ο Πούτιν είχε τηλεφωνήσει στον Έλτον Τζον τον περασμένο Σεπτέμβριο για να του δηλώσει ότι επιθυμεί να τον συναντήσει, αφού ο τελευταίος είχε ζητήσει να μιλήσουν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων στη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν συνομίλησαν τηλεφωνικά πριν από μερικούς μήνες συμφώνησαν (…) να συναντηθούν κατά την επίσκεψη του Έλτον Τζον στη Μόσχα», υπενθύμισε στους δημοσιογράφους ο Ντμίτρι Πεσκόφ. «Μια τέτοια συνάντηση δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν έχουμε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες (της επίσκεψης του Έλτον Τζον) και αν το επιτρέψει το πρόγραμμα εργασίας του προέδρου», πρόσθεσε, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Το εισιτήριο φτάνει τα 1.200 ευρώ

Ο 69χρονος τραγουδιστής θα δώσει μια συναυλία στη Μόσχα στις 30 Μαΐου στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Νωρίτερα αναμένεται ότι θα δώσει συναυλία και στην Αγία Πετρούπολη, τη γενέτειρα του Πούτιν.

Στους ρωσικούς ιστοτόπους όπου οι θεατές μπορούν να κλείσουν θέση για τη συναυλία της Μόσχας η τιμή των εισιτηρίων φτάνει ακόμη και τα 88.000 ρούβλια (περίπου 1.200 ευρώ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.