ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η ερώτηση στον Νταλάρα για τον Σφακιανάκη που τον έφερε σε αμηχανία… και η παρέμβαση της συζύγου του, Άννας (βίντεο)

Η ερώτηση στον Νταλάρα για τον Σφακιανάκη που τον έφερε σε αμηχανία… και η παρέμβαση της συζύγου του, Άννας (βίντεο)

Στη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Μαρίας Φαραντούρη στο θέατρο Παλλάς, μέρος των εσόδων της οποίας, θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη προσφύγων και αστέγων, βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μίλησε για την αλληλεγγύη που δείχνουν οι Έλληνες στους πρόσφυγες. «Οι απλοί πολίτες εδώ και πολύ καιρό, κάνουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από όλους εμάς. Δεν είναι τυχαίο, ότι η Μυτιλήνη προτάθηκε για το Νόμπελ. Έχω εκπλαγεί με την ωριμότητα αυτών των ανθρώπων», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

Η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου προκάλεσε την αμηχανία του Γιώργου Νταλάρα και την παρέμβαση της συζύγου του, Άννας. «Κύριε Νταλάρα υπάρχουν καλλιτέχνες που εναντιώνονται με όλο αυτό. Ο Νότης Σφακιανάκης ας πούμε», του είπε ο δημοσιογράφος. «Όχι, όχι! Σήμερα είναι η μέρα της συναυλίας. Για όνομα του Θεού», είπε η Άννα Νταλάρα, παρεμβαίνοντας στη συζήτηση. «Yπάρχουν συνάδελφοι μας που βρίσκονται σε άλλη σφαίρα», πρόλαβε να πει ο Γιώργος Νταλάρας.

H συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και της Μαρίας Φαραντούρη θα επαναληφθεί απόψε, Τρίτη 29 Μαρτίου, στο θέατρο Παλλάς. Οι αμοιβές των καλλιτεχνών θα διατεθούν επίσης, στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.