ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η αισθησιακή φωτογράφιση της σαγηνευτικής Άσλεϊ Γκράχαμ [φωτό]

Η αισθησιακή φωτογράφιση της σαγηνευτικής Άσλεϊ Γκράχαμ [φωτό]

Το ένα μετά το άλλο σπάει τα εμπόδια η Άσλεϊ Γκράχαμ. Έτσι το 28χρονο μοντέλο θα κάνει το πρώτο της εξώφυλλο για το περιοδικό Maxim Απριλίου, κρατώντας απλώς ένα λευκό πουκάμισο μπροστά της κρύβοντας μόνο τα επίμαχα σημεία. Στο εσωτερικό του περιοδικού το plus-size μοντέλο ποζάρει με σέξι δαντελωτά εσώρουχα αποκαλύπτοντας τις καμπύλες της με τη βοήθεια του φωτογραφικού φακού του μεγάλου Γάλλου φωτογράφου μόδας Ζιλς Μπενσιμόν, χαρίζοντας στους αναγνώστες ένα από τα σαγηνευτικά της βλέμματα αποδεικνύει ακριβώς γιατί είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα του σήμερα.

«Ξέρω ότι αυτοί οι διάσημοι επιχειρηματίες είναι απλώς άνθρωποι», λέει στην δημοσίευση και προσθέτει: «Μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία εκτινάχθηκα μαζί τους. Κι αυτό είναι που προσπαθώ να κάνω. Είμαι στη συνολική οικοδόμηση της αυτοκρατορίας τώρα».

Μάλιστα όπως λέει εξέπληξε ακόμα και τον εαυτό της με μια από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της: το περπάτημα στη πασαρέλα της H & M Studios για την συλλογή ρούχων Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016, που παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού στις αρχές Μαρτίου.

Όπως δήλωσε στο Ε! News ήταν το «πρώτο της μεγάλο σόου» επειδή «δεν θεωρείται ένα σόου που εμφανίζονται μόνο plus -size μοντέλα».

Πάντως δήλωσε ότι «μισώ τη λέξη “πραγματική γυναίκα” και μισώ τον όρο “plus size”. Έχω αρκετές φίλες -όλων των μεγεθών- και διαφορετικών σχημάτων και τα πάντα όλα και δεν θέλω καμία από αυτές να αισθάνονται ότι δεν είναι “πραγματικές γυναίκες”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.