ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντέλ: “Οι λόγοι που δεν με κυνηγάνε οι παπαράτσι” [φωτό]

Αντέλ: “Οι λόγοι που δεν με κυνηγάνε οι παπαράτσι” [φωτό]

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί δεν κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αντέλ με την οικογένειά της στην καθημερινότητά της. Την απάντηση τη δίνει η ίδια η τραγουδίστρια, όταν την ρώτησαν για το πώς καταφέρνει να κρατάει τόσο χαμηλό προφίλ παρά την παγκόσμια φήμη της. Όπως υποστήριξε η ερμηνεύτρια στο «Hello» δεν κρύβεται από τους φωτογράφους και δεν χρειάζεται όταν βγαίνει έξω να μεταμφιέζεται, απλώς γιατί κανείς δεν την αναγνωρίζει.

«Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να κάνω τα μαλλιά και το μέικαπ που μου κάνουν στις εμφανίσεις μου, κι αυτό είναι το πρώτο μου παγκόσμιο πρόβλημα», λέει η τραγουδίστρια, η αξία της οποίας ανέχεται σε περίπου 60 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.

«Αλλά το καλό που βγαίνει από αυτήν την αδυναμία μου είναι ότι κανείς δεν μπορεί να με αναγνωρίσει όταν πηγαίνω στα μαγαζιά ή στο πάρκο, γιατί δεν μοιάζω με μένα», πρόσθεσε.

«Μοιάζω με αλήτη τον περισσότερο χρόνο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι ερημίτης, γι αυτό και όταν βγαίνω έξω δεν με αναγνωρίζει κανείς», είπε.

Πάντως τις τελευταίες ημέρες η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια φημολογείται ότι εξετάζει να κάνει ένα πενταετές διάλειμμα από την μουσική μετά την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας της, τον ερχόμενο Νοέμβριο, για να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου τους.

Εξάλλου κάτι τέτοια τα συνηθίζει η 27χρονη Βρετανή, αφού το τελευταίο της άλμπουμ «25» κυκλοφόρησε μετά από ένα διάλειμμα τεσσάρων χρόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.