ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το καυγαδάκι του Χιου Τζάκμαν με τη σύζυγό του μπροστά στο φωτογραφικό φακό

Το καυγαδάκι του Χιου Τζάκμαν με τη σύζυγό του μπροστά στο φωτογραφικό φακό

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, αλλά οι εντάσεις δεν λείπουν μεταξύ τους. Για τον Χιου Τζάκμαν και την Ντέμπορα Λι Φέρνες ο λόγος, τους οποίους ο φωτογραφικός φάκος «έπιασε» στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ να έχουν μια έντονη συζήτηση.

Με σύσσωμη την οικογένεια τους, ο 47χρονος ηθοποιός και η 60χρονη σύζυγός του έκαναν μια στάση κάποια στιγμή στους χώρους του αεροδρομίου και κουβέντα στην κουβέντα η συζήτηση «άναψε», με αποτέλεσμα οι παπαράτσι να τους απαθανατίσουν την ώρα που τσακώνονταν. Η ένταση όμως δεν κράτησε για πολύ. Όπως βλέπετε στις εικόνες, ο 47χρονος ηθοποιός ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα ώστε να τα ξαναβρούν, και έπιασε τρυφερά από το πρόσωπο την 60χρονη σύζυγό του, χαμογελώντας της και μιλώντας της γλυκά ώστε να ηρεμήσει. Τον επόμενο μήνα Χιου Τζάκμαν και Ντέμπορα Λι Φέρνες θα «κλείσουν» αισίως 20 χρόνια γάμου, με τον διάσημο ηθοποιό να αποκαλύπτει σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Sunrise» της αμερικανικής τηλεόρασης, το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης τους:

«Το πιο σημαντικό για μένα, είναι η καρδιά σου να χτυπά καθημερινά. Μια ευτυχισμένη σύζυγος, σου δίνει μια ευτυχισμένη ζωή. Αυτό είναι το σλόγκαν μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.