ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ντάστιν Χόφμαν χαστούκισε και χλεύασε την Μέριλ Στριπ (φωτό)

Ο Ντάστιν Χόφμαν χαστούκισε και χλεύασε την Μέριλ Στριπ (φωτό)

Ο Ντάστιν Χόφμαν φέρεται να χαστούκισε και να χλεύασε τη Μέριλ Στριπ με το όνομα πρόσφατα εκλιπόντος φίλου της, στο πλαίσιο των γυρισμάτων μιας ταινίας.

Όλα αυτά αναφέρονται στη νέα βιογραφία της Μέριλ Στριπ «Becoming Meryl Streep», την οποία έχει αναλάβει ο συντελεστής των New York Times και συγγραφέας, Μάικλ Σούλμαν.

Ο Σούλμαν ισχυρίζεται ότι ο Χόφμαν επέλεξε την Στριπ για τον ρόλο της Τζοάνα στην ταινία του 1979 «Kramer vs Kramer», η οποία εξιστορεί το διαζύγιο της Τζοάνα με το σύζυγό της Τέντ (τον οποίο ερμήνευσε ο Χόφμαν). Και οι δύο κέρδισαν Όσκαρ για την ερμηνεία τους σ’ εκείνη την ταινία.

Σκηνή από την ταινία «Kramer vs Kramer»

Επιπλέον, ο Σούλμαν υποστηρίζει ότι ένας από τους λόγους που ο Χόφμαν επέλεξε την Στριπ ήταν επειδή ήξερε για τον πρόσφατο θάνατο του συντρόφου της, Τζον Καζάλ, και πίστευε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον πόνο της για να αποδώσει την Τζοάνα.

Σκηνή από την ταινία «Kramer vs Kramer»

«Αυτοσχεδιάζοντας […] ξεκίνησε να χλευάζει την Μέριλ για τον Τζον Καζάλ, κάνοντάς της παρατηρήσεις για τον καρκίνο και τον θάνατό του» γράφει ο Σούλμαν. Ο Σούλμαν αναφέρει ότι παραγωγός της ταινίας ισχυρίζεται πως ο Χόφμαν «χρησιμοποιούσε πράγματα που ήξερε από την προσωπική της ζωή και τον Τζον για να πάρει την ανταπόκριση που πίστευε ότι θα έδινε στην ερμηνεία του ρόλου της».

Σκηνή από την ταινία «Kramer vs Kramer»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.