ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη μετά το τροχαίο που έχασε τη θεία του (βίντεο)

Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη μετά το τροχαίο που έχασε τη θεία του (βίντεο)

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 30 Μαρτίου, έχασε τη ζωή της, η θεία του Γιώργου Τσαλίκη, ενώ τραυματίστηκε η μητέρα του, Ευγενία Τσαλίκη. Το γαλάζιο Citroen C3, που οδηγούσε η μητέρα του τραγουδιστή, συγκρούστηκε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα με ένα μαύρο RAV 4, στον παλιό δρόμο Στυλίδας- Καραβόμυλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαύρο RAV 4 είχε βγει από τον αυτοκινητόδρομο, επειδή ήταν κλειστός και διέσχιζε κάθετα την έξοδο προς Καραβόμυλο για να πάει από την παλιά εθνική οδό. Η 65χρονη οδηγός του Citroen, παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα τα δυο αυτοκίνητα να συγκρουστούν.

Από το RAV 4 τραυματίστηκε η γυναίκα και η κόρη του 61χρονου οδηγού, ευτυχώς ελαφρά.

Σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετέφερε στους τηλεθεατές το πρώτο μήνυμα του τραγουδιστή μετά το τροχαίο δυστύχημα. «Εμείς μιλήσαμε και μήνυμα μαζί του. Και είπε: ”Με την βοήθεια του Θεού, θα το ξεπεράσουμε», είπε η παρουσιάστρια.  

Θυμίζουμε ότι η σύζυγός του Γιώργου Τσαλίκη, Δώρα, έχασε τον αδερφό της πριν από λίγα χρόνια, σε τροχαίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.