«Βλάχος και ατάλαντος ο Βαλάντης», λέει ο γιος του Γιάννη Πάριου (φωτό)

«Βλάχος και ατάλαντος ο Βαλάντης», λέει ο γιος του Γιάννη Πάριου (φωτό)

Μπορεί ο Θανάσης Βαρθακούρης, γιος του Γιάννη Πάριου, σπάνια να τοποθετείται δημοσίως για πρόσωπα της σόουμπιζ, ωστόσο, φαίνεται πως περίμενε τον Βαλάντη στη…γωνία.

Ο Βαλάντης έχει σχολιάσει ουκ ολίγες φορές τον Γιάννη Πάριο, λέγοντας πως θα πρέπει να αποσυρθεί από το τραγούδι λόγω ηλικίας, κάτι που επανέλαβε και σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Με αφορμή, λοιπόν, την εμφάνιση του Βαλάντη στο σόου του Ant1 ως Ρικ Τζέιμς, ο γιος του Γιάννη Πάριου έγραψε στο Facebook:

«Τρίζουν τα κόκαλα ενός μοναδικού ταλέντου που πάτησε στην γη γιατί ένας βλάχος ατάλαντος δεν ξέρει καν να μιλήσει (πόσο μάλλον να τραγουδήσει!) στα αγγλικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.