Ετοίμαζε ο Τσάρλι Σιν τη δολοφονία της πρώην του; (φωτό)

Ετοίμαζε ο Τσάρλι Σιν τη δολοφονία της πρώην του; (φωτό)

Λίγους μήνες μετά την δημόσια ομολογία του πως είναι φορέας του ιού HIV, ένα ακόμη δημοσίευμα έρχεται να μπλέξει το Τσάρλι Σιν.

Οπως σημειώνει, το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η αστυνομία του Λος Αντζελες ξεκίνησε έρευνα εις βάρος του ηθοποιού, μετά από καταγγελία της Σκότιν Ρος πως κινδυνεύει από εκείνον. Η 26χρονη πορνοστάρ, μάλιστα, έχει λάβει ήδη δικαστική απόφαση προστασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία του ηθοποιού, κατά την οποία απειλεί να προσλάβει επαγγελματία δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.