ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η εκρηκτική Megan Fox..μαμά για τρίτη φορά (φωτό)

Η εκρηκτική Megan Fox..μαμά για τρίτη φορά (φωτό)

Τον Αύγουστο του 2015, η είδηση ότι χωρίζουν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τώρα, μερικούς μήνες μετά η είδηση της εγκυμοσύνης τάραξε και πάλι τα νερά με τους περισσότερους να αναρωτιούνται.

Η διάσημη ηθοποιός, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, για την προώθηση της νέας της ταινίας με φουσκωμένη κοιλίτσα και τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά.

Η Megan Fox και ο εν διαστάσει σύζυγός της Brian Austin Green, έχουν ήδη δυο γιους, τον Noah, 3 ετών, και τον Bodhi, 2 ετών.

Η 29χρονη ηθοποιός, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου με τον 42χρονο πρωταγωνιστή του Beverly Hills. Το τελευταίο διάστημα όμως, περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί για χάρη των παιδιών τους. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που τους είχαν δει χέρι-χέρι, στους δρόμους του Los Angeles, μαζί με τα δυο τους παιδιά. meganfox cinemacon2 0eb15b89 28c7 4977 86f3 8c979290a88d  megan fox 10376fca dae8 4a77 8dbb badca34fabb5  megan fox 4 49583500 7ed4 49e0 bbb8 5de40fd2c678

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
 megan fox brian austin 11 fbe289a2 c42f 4a20 b26d 07c272c458c4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.