ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγουδιστής της πανκ «κλωτσά» φαν από σκηνή συναυλίας [βίντεο]

Τραγουδιστής της πανκ «κλωτσά» φαν από σκηνή συναυλίας [βίντεο]

Σάλος έχει προκληθεί στα αμερικανικά media εξαιτίας ενός βίντεο που δείχνει τον τραγουδιστή της πανκ-ροκ μπάντας The Story So Far να «εκτοξεύει» από τη σκηνή με μια δυνατή κλωτσιά μια φαν του συγκροτήματος που ανέβηκε για να βγάλει selfie.

Το εξοργιστικό βίντεο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος την περασμένη Κυριακή στο Mod Club του Τορόντο και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 500.000 views.

Στο κλιπ, διακρίνεται ξεκάθαρα μια νεαρή γυναίκα να ανεβαίνει στη σκηνή την ώρα που η μπάντα παίζει την εισαγωγή του επόμενού της κομματιού. Κρατάει το κινητό της ψηλά για να βγάλει μια selfie, αντικρίζοντας το κοινό. Εκείνη την ώρα, ο  Parker Cannon (frontman των The Story So Far) την πλησιάζει από πίσω, πηδά στον αέρα και την κλωτσάει, ρίχνοντάς την κάτω από τη σκηνή. Το πλήθος ζητωκραυγάζει και ο Cannon συνεχίζει να χορεύει σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Λίγες στιγμές αργότερα, κι άλλος κόσμος φαίνεται να ανεβαίνει στη σκηνή για να κάνει stage diving, αυτή τη φορά χωρίς… κλωτσιά!

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του κλαμπ όπου εμφανίστηκε το συγκρότημα, οι The Story So Far δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στον συγκεκριμένο χώρο. «Εκ μέρους του κλαμπ, θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή. Δεν εγκρίνουμε αυτού του είδους τις ενέργειες από κανέναν», δήλωσε στη New York Post o Jorge Dias, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από το συμβάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.