Άννα- Μαρία Λογοθέτη: «Μου πρότειναν να παίξω στο Baywatch αλλά τότε έκανα δίσκο…»

Άννα- Μαρία Λογοθέτη: «Μου πρότειναν να παίξω στο Baywatch αλλά τότε έκανα δίσκο…»

Το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της ναυαγοσώστριας παραλίγο να φορέσει η Άννα – Μαρία Λογοθέτη, το πληθωρικό ξανθό κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «3, 2, 1» τη δεκαετία του ’90. 

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η μελαχρινή πλέον, Άννα- Μαρία, αποκάλυψε ότι ο παραγωγός της αμερικάνικης σειράς «Baywatch» της έκανε πρόταση να συμμετέχει σε αυτή. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Baywatch ήταν τότε η νούμερο ένα σειρά. Είχαν έρθει οι πρωταγωνιστές του Baywatch εδώ ένα καλοκαίρι και ένα βράδυ με παίρνει ο Τρύφωνας Σαμαράς ένα τηλέφωνο και μου λέει: ”’Ελα μαζί να περάσουμε ένα τριήμερο με τους πρωταγωνιστές επειδή μιλάς τα αγγλικά άπταιστα να συζητάς εσύ μαζί τους”. Λέω: ”Εντάξει θα το κάνω!”. Κι έρχεται ο παραγωγός τη δεύτερη μέρα και μου λέει: ” Ετοιμάζεις χαρτιά, εισιτήρια και έρχεσαι μαζί. Θα σου δώσω ρόλο στο Baywatch. Είσαι αυτό που θέλω, μιλάς τα Αγγλικά, είσαι ξανθιά, είσαι καμπυλωτή, μια χαρά θα κολλήσεις στη σειρά”. Η μητέρα μου πρώτη φορά ένιωσε ανασφάλεια ότι θα με χάσει. Τελικά δεν κατάφερα να φύγω γιατί ετοίμαζα τον δίσκο μου και είχα πολύ δουλειά εδώ!», ανέφερε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.