ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Baywatch: H Pamela Anderson επιστρέφει (φωτό-βίντεο)

Baywatch: H Pamela Anderson επιστρέφει (φωτό-βίντεο)

Στο καστ της ταινίας Baywatch και η Pamela Anderson που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από τη δημοφιλή σειρά στη δεκαετία του 1990.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον Dwayne “The Rock” στον λογαριασμό του στο Instagram όπου ανέβασε μια φωτογραφία με την Pamela Anderson γράφοντας πως θα βρίσκεται στο καστ της ταινίας. “Γνώρισε στον κόσμο τη “CJ Parker και έγινε ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες μια γενιάς μέσα από την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Με χαρά καλωσορίζω την πανέμορφη όπως πάντα Pamela Anderson στο καστ του BAYWATCH. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει αυτή την ταινία χωρίς εσένα. Καλώς ήρθες σπίτι. Ενθουσιασμένος που είσαι μαζί μας! #BAYWATCH MAY 19, 2017” ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία τους.

Η Pamela Anderson είχε ενταχθεί στη δημοφιλή σειρά το 1992 και έμεινε στο cast μέχρι το 1997. Η Kelly Rohrback είχε αναλάβει τον ρόλο της στην ταινία, ενώ ο Dwayne Johnson θα παίξει τον Mitch Buchannon που υποδυόταν ο David Hasselhoff και ο Zac Efron τον ρόλο του Matt Brody που έπαιζε ο David Charvet.

Εκτός από την Pamela Anderson στο καστ θα είναι και ο David Hasselhoff που επίσης ανακοίνωσε μέσα από το Instagram του ο Dwayne Johnson. Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2016, σκηνοθετείται από τον Seth Gordon.

 

She introduced the world to “CJ Parker” and became one of the most iconic characters of a generation – for the most successful TV show of all time. A pleasure to welcome (as gorgeous as ever) Pamela Anderson to our #BAYWATCH cast. We couldn’t have made this movie without you. Welcome home. Thrilled you had a blast with us! #BAYWATCH MAY 19, 2017. #PamAnderson #OS #OriginalSmokestack

A photo posted by therock (@therock) on

Apr 21, 2016 at 8:10pm PDT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.