ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Shaya: Μια από τις πιο αισθησιακές τραγουδίστριες στην Ελλάδα ήταν … σουβλατζού σε χωριό [βίντεο]

Shaya: Μια από τις πιο αισθησιακές τραγουδίστριες στην Ελλάδα ήταν … σουβλατζού σε χωριό [βίντεο]

Μπορεί τώρα να ανάβει φωτιές στις πίστες αλλά η sexy τραγουδίστρια Shaya κάποτε ήταν μια απλή κοπέλα που τύλιγε σουβλάκια, στο δικό της σουβλατζίδικο που είχε με την οικογένειά της. Σε συνέντευξη που έδωσε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου σε τηλεοπτική εκπομπή που θα μεταδοθεί την Κυριακή μίλησε για αυτή την περίοδο της ζωής της αλλά και για το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια.

«Κάποια στιγμή ανοίξαμε σουβλατζίδικο με τη μαμά μου. Είχαμε και δουλειά. Βέβαια, το ανοίξαμε σε χωριό και άρχισε να μην τους αρέσει η όλη κατάσταση. Γιατί ήρθαν οι δύο ξένες και μας πήραν τις δουλειές… Και υπήρξε μία κόντρα, άρχισε να μην πηγαίνει τόσο καλά και το κλείσαμε».

«Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι λίγο διαφορετικά, έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο, σκέφτομαι πλέον και οικογένεια. Θα ήθελα τα παιδιά μου να είναι κοντά στον πατέρα τους και στη μαμά τους, να μην είναι τόσο σκορπισμένοι. Εγώ για καλή μου τύχη είχα γονείς που πάντα προσπαθούσαμε να έχουμε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας και αισθανόμουν την αγάπη τους. Όμως πέρασα πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές που δεν τις έχω μοιραστεί ποτέ με τον κόσμο. Θα ήθελα πολύ να είχα την οικογένειά μου κοντά και να μην ήταν τόσο μακριά. Δηλαδή, υπήρχαν στιγμές που έλεγα δεν θα τα καταφέρω. Ακόμα και στη δουλειά πέρασα πολύ δύσκολα. Έλεγα ότι θέλω ν’ ασχοληθώ με αυτό και δεν ήταν ανοιχτές οι πόρτες, μου έλεγαν ότι δεν θα μπορέσω να κάνω στην Ελλάδα επειδή έχω άλλο χρώμα, έχω άλλη χροιά, δεν έχω την καλύτερη προφορά στα ελληνικά. Και είχα πέσει πάρα πολύ ψυχολογικά. Προσπαθούσα μόνη μου να γράψω τραγούδια, εκεί μπήκα στο τριπάκι. Δεν έβρισκαν τραγούδια να μου δώσουν. Μου έλεγαν «αυτό δεν μπορείς να το πεις».

Πάντως προτιμάμε το τωρινό της επάγγελμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.