Ελένη Μενεγάκη: Πάσχα χλιδής με τον Ματέο στο Μαϊάμι! (φωτό)

Ελένη Μενεγάκη: Πάσχα χλιδής με τον Ματέο στο Μαϊάμι! (φωτό)

 Μπορεί να την ψάχναμε στην Άνδρο, η Ελένη Μενεγάκη όμως φαίνεται πως πέρασε τις διακοπές του Πάσχα μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο εκτός Ελλάδος. Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα του “Weekend” της εφημερίδας Αγορά, το ζευγάρι έφυγε μες στην Μεγάλη Εβδομάδα για το… Μαϊάμι!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τις αποσκευές και ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο μετά την επιστροφή της με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναχώρησε τη Μεγάλη Εβδομάδα για την Αμερική και επέστρεψε μαυρισμένο και ανανεωμένο, με πολλά δώρα για τα παιδιά από τις διακοπές του. 

Ενώ, λοιπόν, ο αδελφός της Θοδωρής Μισόκαλος βρισκόταν στην Άνδρο μαζί με την Αντωνία Καλλιμούκου και δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media, η Ελένη επέλεξε να περάσει χαλαρά και αθόρυβα τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια απέφυγε την οποιαδήποτε ανάρτηση στο Instagram και φρόντισε να δώσει τις ευχές της για το Πάσχα ζωντανά από την εκπομπή της, λίγο μετά την επιστροφή της. 

Το ζευγάρι γύρισε στην Αθήνα τη Δευτέρα του Πάσχα με ενδιάμεση στάση στο Λονδίνο…

Δες φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.