Μαρί Κυριακού: «Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο επειδή τον αγάπησα»

Μαρί Κυριακού: «Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο επειδή τον αγάπησα»

Η Μαρί Κυριακού έχει αποδείξει ότι είναι μια απλή γυναίκα που μέσα από την εκπομπή της θέλει να προσφέρει αγάπη και δε δίει σημασία στο τι θα πει ο κόσμος.

AdTech Ad

«Πριν από τα βιβλία μου, ο κόσμος έβλεπε ένα πρόσωπο μέσα από την τηλεόραση, δεν με γνώρισε ουσιαστικά, ήξερε μόνο το φιλανθρωπικό έργο που κάνουμε μέσα από το Με Αγάπη. Μπορεί να φαντάζονταν ένα πρόσωπο που δεν τσαλακώνεται» είπε στο περιοδικό Οκ και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

« Στην αρχή της σχέσης με τον σύζυγο μου και στα πρώτα χρόνια του γάμου μου ήμουν περισσότερο μαζεμένη από το κανονικό. Αισθανόμουν μία αμφιβολία στα βλέμματα του κόσμου, οπότε ήμουν πιο συγκρατημένη. Τα χρόνια όμως πέρασαν και θέλω να πιστεύω ότι απέδειξα ποια είμαι πραγματικά. Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο γιατί τον αγάπησα. Για μένα ήταν πολύ φυσιολογικό να είμαστε μαζί και δεν με ενδιέφερε τίποτε άλλο. Μέσα από τη δουλειά μου απέδειξα ότι δεν επιδίωξα ποτέ να γίνω μία κυρία που κάθεται και κάνει νύχια, ψώνια και κοσμικές εμφανίσει. Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω, και μάλιστα να δουλεύω πολύ. Δεν με απασχολεί πια αν θα με κοιτάζει κάποιου στραβά. Ήδη από τη συναναστροφή μου με τον κόσμο μέσω της εκπομπής είχε φανεί ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος. Όταν ξεκίνησα να φέρνω τα παιδιά σε επαφή με τα βιβλία μου, οι γονείς πάλι έβλεπαν ότι είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Που θα βγει έξω με σκισμένο τζιν ή τη φόρμα του, θα γελάσει δυνατά… δεν θα κρυφτώ ούτε θα προσποιηθώ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.